grafisch-ontwerp-laten-maken

Logo of huistijl laten maken!

Wil je een logo professioneel laten ontwerpen?
Sta je op het punt om een bedrijf te starten, wil je een nieuw logo laten ontwerpen, of is je logo of huisstijl toe aan een opfrisbeurt? Mooi, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Een logo is een zeer belangrijk onderdeel van je merkstrategie en vaak het eerste wat je klant/doelgroep te zien krijgt.
Een logo roept een eerste associatie op en iedereen weet dat je een eerste indruk maar één keer kunt maken, je logo moet goed zijn.
De logo’s die wij bedenken en ontwerpen zijn onderscheidend, uniek en sluiten naadloos aan op de doelgroep die jij voor ogen hebt.

Waarom is een logo ontwerp belangrijk?

Een goed bedrijfslogo-ontwerp is fundamenteel voor jouw merkidentiteit. Je gebruikt het overal in en voor jouw bedrijf: je website, social media, fysieke producten, verpakkingen, marketingmateriaal, en in winkels.

Een goed logo helpt klanten te begrijpen wat je doet en onderscheidt je van je concurrentie.
Het kan het verschil brengen tussen een éénmalige aankoop en het creëren van een langlopende relatie met jouw klanten.
Hoe gaan we te werk?

Stap 1: Wat kun je verwachten?

Je ontvangt binnen één week na het kennismakingsgesprek een mailtje met minimaal 3 verschillende ontwerpen van jouw logo (of huisstijl pakket). Jij kiest daarna welke jou het meest aanspreekt en geeft feedback, wij perfectioneren alles daarna naar jouw wensen.

Stap 2: Revisie rondes.

Wij doen ons best om meteen iets moois te maken. Mocht dit de eerste keer niet (helemaal) lukken hebben we gewoon nog een ronde. En daarna nog een! Wij blijven tekenen en kleuren totdat jij tevreden bent.

Stap 3: Uitgewerkte logo (Schaalbaar).

Je logo ontvang je in alle benodigde bestandstypes: JPG, PNG, PDF, AI en EPS. Hiermee kan je het logo voor alle toepassingen gebruiken. Al het overige huisstijl materiaal sluit daar natuurlijk bij aan.

Een logo of huisstijl laten maken?


Wij maken graag tijd om uw creatieve ideeën en mogelijkheden te bespreken.
dat is waar Designer@work als grafisch bedrijf elke dag naar streeft.
Designer@work zorgt voor de juiste kwaliteit dat uw Grafisch ontwerp verdiend.