Bedrukte Werkkleding: Stijlvol, Professioneel en Uniek bij Designer@Work

Welkom bij Designer@Work, jouw deskundige partner in het bedrukken van werkkleding. Of je nu op zoek bent naar representatieve uniformen voor je personeel, op maat gemaakte werkkleding voor een evenement of duurzame bedrukkingsopties voor dagelijks gebruik, wij bieden hoogwaardige oplossingen die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Lees verder om te ontdekken waarom bedrukte werkkleding van Designer@Work de ideale keuze is voor jouw professionele uitstraling.


De Kracht van Bedrukte Werkkleding

Professionaliteit en Identiteit

Bedrukte werkkleding draagt bij aan een professionele uitstraling voor jouw team. Het geeft een gevoel van eenheid en laat zien dat jouw medewerkers trots zijn op hun werk.


Merkidentiteit en Herkenbaarheid

Werkkleding met bedrijfslogo versterkt je merkidentiteit. Het maakt je medewerkers herkenbaar, niet alleen voor klanten, maar ook binnen de organisatie.


Veiligheid en Functionaliteit

Designer@Work biedt bedrukte werkkleding die niet alleen stijlvol is, maar ook voldoet aan veiligheidsnormen en functionele eisen. Denk aan reflecterende elementen, duurzame materialen en praktische ontwerpen.
Voor welke soort kleding kan u bij ons terrecht?

Bij Designer@Work bieden we een uitgebreide selectie van werkkleding en veiligheidskleding die op maat bedrukt kunnen worden. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten kledingstukken die we aanbieden:

Poloshirts

Stijlvolle poloshirts die zowel professioneel als comfortabel zijn. Ideaal voor een uniforme uitstraling in diverse werkomgevingen.

T-shirts

Comfortabele en ademende T-shirts, perfect voor informelere werkomgevingen of als onderdeel van een meer ontspannen bedrijfscultuur.

Overhemden

Nette overhemden voor een zakelijke uitstraling. Ze zijn geschikt voor werknemers die regelmatig klanten ontmoeten of in een formelere setting werken.

Jassen en Vesten

Bedrukte jassen en vesten voor zowel binnen als buiten. Biedt extra warmte en bescherming in diverse weersomstandigheden.

Veiligheidsvesten

Hoog zichtbare vesten voor maximale veiligheid op bouwplaatsen, in de logistiek en andere omgevingen waar zichtbaarheid essentieel is.

Werkbroeken

Duurzame werkbroeken die geschikt zijn voor diverse beroepen. Ze bieden comfort en functionaliteit, inclusief handige zakken voor gereedschap.

Overall en Coveralls

Beschermende overalls en coveralls voor werknemers in sectoren waar extra veiligheidsmaatregelen nodig zijn, zoals de chemische industrie of laboratoria.

Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen met antislipzolen en verstevigde neuzen voor optimale bescherming op de werkvloer.

Helmen

Bedrukte helmen met een focus op veiligheid en comfort. Ideaal voor bouwvakkers, technici en anderen die hoofdbescherming nodig hebben.

Brandvertragende Kleding

Speciale kledingstukken met brandvertragende eigenschappen, geschikt voor werknemers die blootgesteld worden aan hitte en vlammen.

Medische Kleding

Bedrukte medische kleding voor professionals in de gezondheidszorg, zoals verpleegkundigen en artsen.

Kokskleding

Stijlvolle en functionele kokskleding voor horecapersoneel, inclusief schorten, koksmutsen en bedrukte koksbuizen.
Designer@Work: Jouw Partner in Bedrukte Werkkleding


Op Maat Gemaakte Ontwerpen

Wij geloven in unieke ontwerpen die passen bij jouw bedrijfscultuur. Onze ervaren ontwerpers werken nauw met je samen om bedrukte werkkleding te creëren die zowel stijlvol als representatief is.


Diverse Kledingopties

Of je nu kiest voor bedrukte polo's, T-shirts, overhemden, of jassen, wij bieden een breed scala aan kledingopties. Kies materialen, kleuren en stijlen die aansluiten bij jouw bedrijf.

Geavanceerde Bedrukkingstechnieken

Wij maken gebruik van geavanceerde bedrukkingstechnieken, waaronder zeefdruk, DTF (Direct-to-Film) en flexdruk. Deze methoden garanderen duurzame resultaten met behoud van kleur en kwaliteit, zelfs na veelvuldig wassen.

Snelle Levering en Efficiëntie

Bij Designer@Work begrijpen we dat tijd essentieel is. Ons efficiënte productieproces en snelle levering zorgen ervoor dat jouw bedrukte werkkleding snel beschikbaar is.
Uw werkkledij bij designer@work

Werkkleding bedrukken met Designer@Work betekent niet alleen het toevoegen van een logo aan stof; het is investeren in een representatieve uitstraling, teambuilding en effectieve branding. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jouw werkkleding naar nieuwe hoogten kunnen tillen met creativiteit, vakmanschap en duurzaamheid als kernwaarden.

Ontdek de kracht van opvallende werkkleding!


Wil je indruk maken met opvallende werkkledij?
Ontdek onze expertise in zeefdruk, DTF en flexdruk voor duurzame en creatieve ontwerpen.
Personaliseer jouw kleding, promotionele items en geschenken vandaag nog.
Designer@work brengt jouw ideeën tot leven.

Wij zijn actief voor bedrukte werkkledij in de regio's


Aartselaar - Antwerpen - Arendonk
Baarle-Hertog - Balen - Berchem - Beerse - Berendrecht - Berlaar - Boechout
Bonheiden - Boom - Bornem - Borgerhout - Borsbeek - Brasschaat - Brecht
Deurne - Dessel - Duffel - Edegem - Ekeren - Essen - Geel- Grobbendonk
Heist-op-den-Berg - Hemiksem - Herentals - Herenthout - Herselt - Hoboken - Hoogstraten - Hove - Hulshout
Kalmthout - Kapellen - Kasterlee - Kontich - Laakdal - Lier - Lille - Lillo - Linkeroever
Malle - Mechelen - Meerhout - Merksem - Merksplas - Mol - Mortsel - Niel - Nijlen
Olen - Oud-Turnhout - Putte - Puurs-Sint-Amands - Ranst - Ravels - Retie - Rijkevorsel - Rumst
Schelle - Schilde - Schoten - Sint-Katelijne-Waver - Stabroek - Turnhout
Vorselaar - Vosselaar - Westerlo - Wijnegem - Willebroek - Wilrijk - Wommelgem - Wuustwezel
Zandhoven - Zandvliet - Zoersel - Zwijndrecht